Virksomheder vi har været med til at finansiere


Aporta Digital

Iværksætterne har udviklet en boks, der uafhængigt af wifi-forbindelser, giver passagerer i bus, fly, taxi og tog mulighed for underholdning på en stabil platform via deres smartphone eller tablet. Selskabet fik et Vækstlån til at markedsføre produktet.

> Læs mere

CBIT

It-virksomheden udvikler web-baserede kasse- og bookingsystemer, der effektiviserer forretningen og hjælper bagere, frisører og wellness-klinikker med markedsføring. CBIT har fået et Vækstlån til at udvide forretningen og indtage markedet i Tyskland.

> Læs mere

Ellipse

Ellipse udvikler og sælger apparater til laserbehandling af hudlidelser på hospitaler, hos hudlæger og på skønhedsklinikker. Produkterne kan bl.a. fjerne modermærker, rynker, akne og uønsket hår. Et Vækstlån åbnede døren til markedet i Brasilien.

> Læs mere

Jørn Ditlevsen

Svineproducenten ville udvide sin bedrift. Med et Vækstlån fik han mulighed for at købe endnu en landbrugsejendom og modernisere to svinestalde. Nu har han plads til flere svin og kan øge sin produktion af smågrise med 40 pct.

> Læs mere

Leon Hansen Maskinfabrik

Virksomheden producerer samlingskomponenter og udstyr til internationale industrivirksomheder, der leverer store anlæg til olie- og gasudvinding på havets bund. Maskinfabrikken har fået et Vækstlån til fornyelse af produktionen.

> Læs mere

MT Membratec

Smedevirksomheden designer og bygger filtreringsanlæg, der bl.a. kan rense spildevand og oprense fiskeolie. Anlæggene sikrer store energibesparelser bl.a. i fødevare-sektoren og fiskeindustrien. Med et Vækstlån fik de råd til at tage nye ordrer ind. 

> Læs mere

SwipBox

SwipBox gør det lettere at sende og modtage pakker. Du finder bl.a. den blå boks i dit lokale supermarked. Her kan du ved hjælp af en kode på mobilen hente varer, som du har bestilt på internettet. SwipBox har fået venturekapital fra Vækstfonden.

> Læs mere

Zymenex

Det danske biotekselskab udvikler medicin, der kan forbedre livskvaliteten hos patienter med meget sjældne arvelige sygdomme. Zymenex har fået venturekapital fra Sunstone Capital, som Vækstfonden har investeret i.

> Læs mere